Hirdetés 

Tóth Gabi a botrányos szakítása és válásának bejelentése után csendben megpróbál visszavonultan dolgozni tovább. Krausz Gábor és ő sem tesznek nagy nyilatkozatokat, de a közösségi oldalaikon egy-egy apróbb üzenetet azért közölnek a külvilággal, de talán sokszor egymással is.

Komoly fordulat jöhet Tóth Gabi ügyében, megszólalt a sztárügyvéd!

A népharagot mindenesetre kivívta az énekesnő azzal, hogy a család.hu blogján rendszeresen leírt mély és megható gondolatait keresztbehúzva megcsalta férjét egy nála jóval fiatalabb táncossal, a Fricska Táncegyüttes egyik alapító tagjával. Az elmúlt években Gabi kapott már hideget-meleget és erről mindig őszintén be is számolt a blogjában. Ebben szúrta ki az egyik bejegyzést a promotions.hu. Ebben az énekesnő őszintén írt a nehéz időkben megélt élményeiről. Leírta a félelmeit is.

Furcsa kettősségben élek, nagy a kontraszt a két világ között, ami a mindennapjaimat jellemzi. Mondhatnám, hogy már megszoktam, de hazudnék, mert ez így nem igaz. A mai napig nagyon izgulok például minden fellépés előtt. Akkor is, ha a Palkonyán állok 40-50 ember előtt, és akkor is, ha a fent említett 13 ezer ember elé kell kiállnom az Arénában”

-írta le az énekesnő, akihez egyik alkalommal például sörösüveget akartak hozzávágni, de olyan is volt, hogy égő petárda repült felé. Szerencsére egyik sem ért célt, és a biztonsági emberek is gyorsan közbeléptek. A legemlékezetesebb kellemetlenség mégis az volt, amikor egy céges bulin lehányták az énekesnőt. A történet szerint egy elegánsan felöltözött nő odament hozzá, de amikor kinyitotta a száját, szó nem jött ki rajta, csak a vacsora.

„Magyarul lerókázott. Ott tanultam meg, hogy a diszkrétnek induló, elegáns céges bulik tudnak a legveszélyesebbek lenni…”

– írta akkor Gabi.

kiemelt kép: TV2

Nem bírta visszatartani: Könnyekben tört ki Tóth Gabi! – videó

/p>