Hirdetés 

Tóth-Hódi Pamela először mesélt arról, hogy hogyan élte meg Berki Krisztián elvesztését a családjuk. Elmondta, hogy soha nem szándékosan tette volna ki ennek a mértékű megpróbáltatásnak a lányát.

Hoppá! A szűk bikiniből szinte teljesen kiesnek Hódi Pamela mellei

2022. május 6-án tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián. A néhai izomceleb két kislányt is félárván hagyott: az akkor alig egy éves Emmát, Berki Mazsi gyermekét, és a 8 éves Natit, Tóth-Hódi Pamela lányát. Pamela először a Storynak beszélt arról, hogyan élte meg a tragédiát. A beszélgetésről az rtl.hu írt bővebben.

„Az eleje kimondhatatlanul nehéz volt, hisz egy olyan dologban kellett helytállnom, amiben azelőtt soha. Minden erőmet összeszedtem, és minden percben tartottam magam azért, hogy segítsem a lányomat. Ha úgy történt volna az egész, hogy Nati nincs ott, minden más lett volna. Akkor fel tudok készülni. Akkor nagy levegőt veszek, és elmondom neki, hogy mi történt az apukájával. Nem lett volna kevésbé fájdalmas, de Nati emlékei szebbek maradtak volna. Belegondoltam, ha én látnék egy halott embert, legyen az akár idegen, megviselne. Nemhogy a szerettem látványa. Nehéz volt felfogni Krisztián halálát, de számomra még nehezebb volt elfogadni azt, ahogyan meghalt. Ezerszer belegondoltam, hogy vajon mit érezhetett Nati, és egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy akkor és most is a helyén tudja kezelni a helyzetet.”

-mondta Pamela, aki ennyi idő után arról is beszélt, hogy pontosan tudta, hogy Berkinél komoly bajok vannak, de nem is sejtette, hogy a gond ekkora…

„Tudtam, hogy Krisztián nincs jól lelkileg, hogy jár pszichológushoz, de azt nem, hogy ennyire rossz állapotban van. Ugyanakkor kétségem sincs afelől, hogy akarattal soha, de soha nem tette volna ki Natit ennek az egésznek. Ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy az utolsó utáni gondolata is ő volt, tudom is, hogy mi: »Basszus, a Nati bent van a szobában!«”

kiemelt kép: Instagram

Ennyi volt, vége! Hódi Pamela röviden, videóban kommentálta a hírt

/p>