Hirdetés 

Sebestyén Balázs gyanútlanul ment el két fia szülői értekezletére. A sztárapukának nem is kellett csalódnia a gyermekeiben, hiszen róluk csupa dícsérő szavakat mondtak a tanárok, azonban mégis történt valami, amitől a népszerű műsorvezető dühbe gurult.

Sebestény Balázs porig alázta Tóth Gabit! “Matyó hímzésben énekel a nemzet asszonya?”

Ha a fiaival nem is voltak gondok, a nagyobbik gyermekének osztályfőnöke egy lényegi kérdésről tartott egy kisebb monológot. Benett osztálytársai körében ugyanis vannak problémák.  Az osztályfőnök nyíltan bevallotta: az az osztály, ahová Balázs fia is jár, egy igazán jó csapat és ámbár szoktak inni, de még mindig nem fogyasztanak annyi alkoholt, mint amennyit hallani a korabeli fiatalokról. Balázs erről is beszélt a Rádió1 reggeli műsorában.

“Ezek szerint ez egy általános probléma lehet, hogy 13-14 évesen masszívan isznak a gyerekek családi körben, bulikban!”

– idézte a műsorvezető szavait a Story magazin.

“Én le vagyok maradva, rájöttem. Nagyon meleg. Nem 17-18 évesekről beszélünk, hanem általános iskolásokról. Mi se voltunk szentek, nekem is volt narancssárga Pall Mallem menőzésből, rászívtam, de sose szoktam rá. De azért 13-14 évesen nem nagyon piáztál… A környezet, a nyomás, az elhanyagoltság, az érzelmi stressz, amit nem tudnak feldolgozni? Vagy a menőség? Mi a valódi oka, hogy egy 13-14 éves masszívan piál?”

– mondta ki dühösen a műsorvezető, akinek az is megfordult a fejében, hogy esetleg ők, szülők a felelősek a kialakult helyzetért.

“Nem vagyunk elég szigorúak, túl liberálisan gondolkodunk? Régen szerintem nem volt ez tendencia, hogy ennyi idősen szex, cigi, pia… Azért ők még gyerekek. (…) Engem meglepett, de álomvilágban nem voltam azért. Van bennük valami önpusztítás, valami érzelmi teher. Nekünk egyértelműbb utak voltak, nem volt ennyi inger, megfelelés, ennyi fórum, ahol bizonyítani kell”

– gondolkodott el Balázs.

kiemelt kép: RTL

Nem ismerték fel Sebestyén Balázst egy gyorsétteremben! Ez volt a reakciója…

/p>