Hirdetés 

A Sztárban sztár leszek! zsűritagjai időnként összepattannak, ezt már megszokhattuk. Majka, Köllő Babett, Tóth Gabi és Pápai Joci között remekül működik a kémia, de ha valami nem tetszik valamelyik ítésznek, akkor annak bizony hangot is adnak. Most viszont olyan balhé volt a stúdióban, amire még eddig soha nem volt példa.

Kamerák előtt omlott össze Tóth Gabi! A házasságáról beszélt… – videó

A második válogatóban is fergeteseg produkciókat, tehetséges előadókat láthattak a nézők. A fergeteges show közben az ember néha hajlamos megfeledkezni a zsűriról, azonban ők most tettek arról, hogy ez még véletlenül se fordulhasson elő. Miután Majka sikeresen megszerezte a az eddigi egyik legtehetségesebbnek vélt versenyzőt is, a többiek úgy érezték, hogy a rapper elnyomja őket és durván lecsap minden tehetséges énekesre, kiszorítva őket a versenyből. A probléma miatt Tóth Gabi szólalt fel, de úgy, hogy a nézőkben megfagyott a vér…

„Ne legyek erőszakos? Nekem te ne mond már b*******, hogy ne legyek erőszakos! Hát nálad erőszakosabb ember kevés van”

– mondta először nem túl halkan Majka.

„Olyan dolgokat mondtál rám ország-világ előtt, amik nem voltak igazak. Utána már azt írja az összes ember. Én már csöndbe maradok, ennyi!”

felelte az énekesnő, aztán a helyzet teljesen kezelhetetlenné vált.

„Elegem van már belőled Majoros. Vitatkozzon veled a tököm most már, de tényleg, megint velem kötekedsz. A Babett-tel nem kötekedsz, mert az meg be van sz*rva tőled, aztán nem szól vissza neked. Basszus ne haragudjatok, de ez k****ra gáz!!!”

– ordította Majkának, aki szóhoz se tudott jutni, majd továbbra sem állt le.

„Megint ugyanaz lett, hogy én leszek a nagy pofájú hisztérika, aki kimegy a stúdióból, mert felcseszted az agyamat!”

zárta le a vitát Tóth Gabi, majd kisétált a stúdióból.

kiemelt kép: TV2

Komoly fordulat jöhet Tóth Gabi ügyében, megszólalt a sztárügyvéd!

/p>