Hirdetés 

Tóth Gabit hatalmas megtiszteltetés érte, amikor a világhírű Il Volo pop opera együttes felkérte, hogy az európai turnéjuk budapesti állomásán énekeljen velük egy duettet. Az énekesnő nem habozott, azonnal igent mondott a fekérésre, mint azt már elmondta, ez a pályáján az egyik legnagyobb elismerés számára.

Friss fotókon Tóth Gabi és új szerelme, a Fricska táncosa! Csak úgy izzik a levegő köztük…

A nézők pedig nem csalódtak az Arénában, ahol az Il Volo fantasztikus koncertet adott, a grandiózus esemény egyik pontján pedig megérkezett a színpadra Tóth Gabi és hatalmasat énekelt együtt a világsztárokkal. A közösségi oldalára ki is posztolta a felllépésének videóját, amelyhez ezt írta:

“Tegnap este fantasztikus koncertet adott az Il Volo 🎶🌹🙏🏻
Én pedig hálás vagyok, hogy ezt a csodálatos dalt elénekelhettem velük😌
Alig próbával, nem egy nyelvet beszélve, de a zene nyelvén értettük egymást!”

A videót egyébként az énekesnő testvére, Tóth Vera készítette, aki ezt írta le Gabi fellépéséről:

“Ma este testvérem, @tothgabi a világhírű IL Volo popopera együttessel lépett színpadra az ARÉNÁBAN. Az elején hezitáltam, merjek e közelebb menni a produkcióhoz, de a kedves közönség bíztatott, hogy ugyan a húgomat jó pozícióból kell felvegyem. Hát hallgattam rájuk, és mentem, ahova kell, ja, és amit hallottam az világszenzáció. A fiúk körbefonták tesómat és biztos támaszt adtak neki, hogy ne izguljon annyira, hisz nincs mitől. Hát tényleg nem volt mitől, mert amit nyújtott, az tényleg a világ minden színpadán megállja a helyét. Szép csapatmunka volt, minimális próbával és nagyon büszke vagyok rá, hogy megtanulta az olasz szöveget és magabiztosan ki mert állni velük erre a gyönyörű dalra:-)”

-írta az elismerő szavakat testvéréről Tóth Vera.

kiemelt kép: Instagram

Tóth Gabi sármos örmény pasira hajtott rá! „Na, akkor Fricska repül, megvan az új pótlék” – videó

/p>