Hirdetés 

A Gáspár család és Curtis vitájától hangos az internet, amióta a hétvégi FTC- DVSC rangadón történtek kiderültek. A debreceni szurkolótábor Győzikét gyalázta, majd miután még Kubatov Gábor is megvédte a showmant, jött Curtis, aki megmártogatta a kését a Gáspár családban.

Nem semmi, amit videóban mutatott Gáspár Győző! “Ha szombat, akkor fürdés”

A rapper előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkolónak nevezte Győzőéket, amire Gáspár Bea elővette a kábszi-kártyát Curtis ellen, de az adok-kapoknak mégsem lett vége.

Csókolom, Bea néni! Bocsánat, hogy csak most reagálok, de csak most jelezték, hogy írt nekem. Fura az egész, egy idős asszonnyal vitázni az ura miatt, de sajnos, belekerget a helyzetbe. Ez inkább nem is vita lesz, hanem elmagyarázom önnek gyorsan és érthetően. Nem utállak titeket! Egyszerűen szánalmasnak tartom azt, hogy ebben a gyönyörű sportágban, amit labdarúgásnak hívunk, ilyen FIZETETT szurkolókat alkalmaznak klubok. A labdarúgás tradíció, szenvedély, PÉNZBEN NEM MÉRHETŐ! A rasszista jelzőt külön kikérem magamnak, de valószínű rossz az, aki rosszra gondol! Én életemben nem cigányoztam élő adásban, ameddig ti előszeretettel GÁDZSÓZZÁTOK a magyar embereket. Tényleg ezzel a lefutott kábszerszippantással akarsz engem bántani? A férjed több gyógyszert szed be naponta, mint fél Magyarország havonta! Én ezennel lezártnak tekintem ezt a vitát, és minden jót az egész családnak. Hajrá Magyarország, hajra Újpest!”

 írta 24 óráig elérhető Insta-sztorijában Curtis, akinek nem kellett sokáig várnia Bea asszony válaszára.

„Köszönöm a megszólítást, örülök, hogy illemtudó vagy! Amúgy azt hittem, öregebb vagy tőlem!” 

-reagált az elején Bea arra, hogy Curtis ironikusan “lenénizte” őt.

Győző bácsi, aki egyébként velem egyidős (49), köztudottan gyógyszerfüggő, de olyan szerencsés, hála istennek, hogy sokan azt hiszik, 34, veled ellentétben, aki 54-nek látszik! Az ügy kapcsán pedig: a sportot nem lehetne gyűlöletkeltésre használni sem neked, sem másnak! Figyeld a postát, mert küldök neked és a párodnak egy tiszteletjegyet a FRADI VIP-be, ha tökös vagy, eljössz és együtt nézzük a meccset, kisfiam

– írta válaszában Gáspár Bea.


kiemelt kép: YouTube / TV2

Gáspár Győző beolvasott a hírességeknek: “A magyar celebek nagy többsége borzalmasan álszent”

/p>