Hirdetés 

A népszerű énekesnő, Balázs Klári olyan történetet mesélt el nemrég, amelyre még ő maga sem találta meg a magyarázatot annak ellenére, hogy a sztori már több, mint 40 éve történt.

Korda György és Balázs Klári: Sokba fájt a gázszámla

Van, aki hisz a reinkarnációban és van aki nem. Számtalan történetet hallani arról, hogy valaki úgy tud leírni egy helyet, egy házat, egy várost, hogy még soha életében nem járt ott. Legalábbis ebben az életében… Vannak, akik ebben nem hisznek, azonban azt elismerik, hogy bizonyos látnoki képességek birtokában képes lehet valaki látni a szemei nélkül is. Hogy Balázs Klárival mi történt 1978-ban, azt ő maga sem tudja, de a sztori, amit elmesélt nagyon érdekes.

„1978-ban a Zürichi-tó partján kirándultunk a nővéremmel és Németországban élő Elizabeth barátnőnkkel. Régóta mentünk már az autópályán, amikor szóltam, hogy hol térjünk le, mert a tó partján van egy csodás pihenő. Mindenki furcsán nézett, és azt kérdezték: jártál már itt korábban? Mondtam, hogy soha, és azt sem tudom, hogy ez az ötlet honnan jött. Végül letértünk, és pontosan olyan volt minden, amilyennek a lelki szemeim előtt láttam: faragott padokkal, színes büfével, kulturált tisztálkodóhellyel. A mai napig nem találok erre magyarázatot.” 

-idézte Balázs Klárit a Meglepetés magazin.

kiemelt kép: MTVA / Zih Zsolt

Balázs Klári: „Nem fogok szaladni szétszabatni az arcom (…) ezek az én ráncaim, így marad…”

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading