Hirdetés 

A The Voice tehetségkutató mentoraként minden hétvégén főmüsoridőben foglalkoztatja az RTL, az ország egyik legkeresettebb énekese lett, milliós karórákban és márkás ruhákban feszít, de az évekkel ezelőtt ellopott pénzből egy forintot sem törlesztett Manuel, akiről most az akkor megkárosított Noé Állatotthon vezetője tálalt ki.

Manuel szereti a luxust: százezres kiegészítőket vásárolt Amerikában – fotó

A népszerű fiatal popénekes Manuel lopási ügye akkor látott napvilágot, amikor a fiú bekerült az X-Faktor élő showjába. Az újságok hasábjai egymás mellett kiabálták szét a világba, hogy az énekes és társai a Noé Állatotthon adománygyűjtő dobozát a benne lévő pénzzel együtt ellopták.


2017-ben lopták el Manuelék az adománygyűjtő dobozt (Fotó: Npé Állatotthon)

Az embertelen tett után a rendőrség elkapta a fiatalokat, akiknek fejenként 20 ezer forintot kellett volna visszafizetni és 50 óra közmunkát vállalni. A Noé Állatothon szóvívője szerint mindenki megérdemel egy második esélyt, azonban Manuel ezzel hat éve nem él, mitöbb egyáltalán nem is érdekli a múltbéli tette.

“Manuel… még csak 6 év telt el, de már senki sem emlékszik erre… manapság főműsoridőben imádja mindenki… Persze biztos nagyon megbánta és mindenki megváltozhat és jár neki egy második esély. Hát mi megadtuk neki a második esélyt. Ő meg vállalt mindent is, csak azután azt sem sikerült betartania. Az őt kiemelő csatorna és menedzsment pedig mindenről is tud/tudott, de ugye kit érdekel!”

-mondta Schneider Kinga a Borsnak, aki azt is elmesélte, hogy az RTL kereste meg őket a lopás után akkor, amikor kiderült, hogy a fiú az X-Faktorban fog szerepelni.

“Az RTL Klub megkeresett minket, hogy Manuellel rendezzük a dolgokat, dolgozzunk össze még a műsor előtt. Írjuk posztot a fiúról, arról, hogy jóvátette minden bűnét, az X-Faktorban drukkoljunk neki, erről is posztoljunk a közösségi felületeinken, vagyis vegyünk úgy részt az imidzs-építésében, hogy ő közben tényleg ledolgozza nálunk a büntetését. Nyitottak voltunk, tényleg hiszünk abban, hogy mindenki megérdemel egy második esélyt – ahogy a nálunk menedéket kapó állatok is azt kapnak –, szóval örültünk a lehetőségnek. Egy menhely sorsa az adományozókon múlik, nekünk szükségünk volt/van a reklámra.”

-mondta el a Noé szóvívője a lapnak, majd elmondta, hogy az énekes azóta csak egyszer tűnt fel, a Covid okozta pandémia alatt, amikor a világ bezárt, hogy gyűjtést szervezne az egyesületnek.

A The Voice zsűritagja a színpadról ordibált őrjöngve a rajongójával, videóra vették!

“A Covid alatt felvette velünk a kapcsolatot, hogy szeretne közösségi gyűjtést szervezni nekünk, de épp zárva volt az egész világ, így mi is. Pedig jó lett volna, ha a csatornáin beszél rólunk, ha megkéri a követőit, hogy aki úgy érzi, az az adója 1 százalékát utalja nekünk, népszerűsítsen bennünket, ebben segítsen. De utána megint eltűnt…”

Az ügy már hat éve húzódik. Manuel azóta sem fizetett és nem is dolgozta le a büntetését. Viszont nagy sztár lett, közel 300 ezren követik a TikTokon, az RTL-en pedig főműsoridőben vezet műsort. Ő az ország egyik legismertebb előadója.

A népszerű énekessé vált Manuel egy forintot sem adott vissza az állatmenhelytől ellopott pénzből (Fotó: RTL Klub)

Miután a Noé Állatotthon szóvivője egy posztban írta le a történetet, így az ő méltatlankodó bejegyzése eljutott az énekes fülébe is, és bár ő maga nem vette a fáradtságot, hogy telefonáljon, de megbízta a menedzserét, hogy lépjen kapcsolatba a menhellyel.

“A poszt után írt nekünk a menedzsere. Azt mondta, szeretnék felvenni velünk a kapcsolatot és másnap beszéltünk is, nem Manuellel, hanem a menedzserrel… Azt kérdezte, mi lenne az a dolog amivel, le tudna zárulni ez az ügy?”

– mondta el Schneider Kinga, aki a Borsnak is csak azt tudta mondani válaszként, amit Manueléknek: fizesse ki a büntetést, és dolgozza le a rá kirótt közmunkát!

Egyelőre sejteni sem lehet, mi lesz az ügy folytatása, de az biztos, hogy a 4 milliós karóra az énekes kezén arra enged következtetni, hogy a 20 ezer forint nem okozna neki megélhetési problémát. A Noé Állatotthon pedig nem szeretne sem többet, sem kevesebbet, mint amennyit az énekes ellopott tőlük, azonban a sztár az elmúlt években egy lépést sem tett azért, hogy legalább látszólagos megbánást tanúsítson.

kiemelt kép: RTL

Manuel, a The Voice zsűritagja: “Én is ilyen f*szom filmeken szoktam elsírni magam”

 

/p>