Hirdetés 

Azahriah jövő májusi nagykoncertje a Puskás Arénában hatalmas visszhangot keltett, ugyanis a jegyek rendkívül gyorsan elfogytak. A szervezők először egy, majd még egy dátumot meghirdettek, és mostanra szinte minden fellépés telt házas.

Azahriah magyarázkodni kényszerült: “Próbáltam mindent beleadni..” – videóval az esetről

Az énekes sikeréről számos hazai híresség is megosztotta véleményét nemrégiben, köztük Csepregi Éva, Mester Tamás, Varnus Xavér és Lakatos Márk is. A Ripost most interjút készített Zámbó Jimmy középső fiával, Zámbó Szebasztiánnal, aki rendkívül tehetségesnek tartja Azahriah-t, és úgy véli, hogy van hasonlóság a fiatal énekes és édesapja életútja között.

“Nagy tehetségnek tartom Azahriah-t, megújító stílust hozott a magyar zenei palettába. Elárulom, akkor lopta be magát a szívembe, mikor hozzányúlt apu jól ismert dalához, az Egy jó asszony mindent megbocsát című slágeréhez. Csak a szöveget hagyta meg, és bár az új dal stílusa tőlem távol áll, mégis jó érzés hallgatni. Na meg látni, hogy hogy őrjöng a közönség, mikor előadja. Őszintén szeretném, hogy apu más dalait is feldolgozza, hiszen ezáltal megismerteti a fiatalokkal a Jimmy-számokat, amiknek nem szabad feledésbe merülniük.”

-mondta a lapnak a középső Zámbó-fiú.

kiemelt kép: TV2

Friss fotón mutatta meg fia Zámbó Jimmy első feleségét!

/p>