Hirdetés 

A vasárnap esti Ferencváros – Újpest derbin a Groupama Aréna vendégszektorában ismét attrocitás érte Gáspár Győzőt. A népszerű showman ezúttal egy üzenetet kapott a lila-fehér szurkolóktól, amire Győzike reagált is a VIP szektorból.

Durvul a botrány: Bea asszony a Fradi szurkolók elé vinné Curtist, aki támadta Győzikét!

A mérkőzés elején először megjelent a “Kezdődik a Győzike Show” felirat, majd a 15. perc magasságában egyértelműbb üzenetet kapott a Romantic frontembere.


Az Újpesti tábor üzenete… (Fotó: Reflektoronline)

Erre Gáspár Győző egy “Zöld Sasok – Lila Majmok” feliratú sállal a kezében fordult a lila-fehér tábor felé, amiről videók és fotók is készültek. Ezt posztolta ki Curtis is a közösségi oldalára a következő szöveggel:

Te napraforgó Patkány… Mostmár lesz falunap és a NAV sem basztat!

Gáspár Győző úgy döntött, hogy itt lépett át Curtis egy olyan határt, amit nem szabadott volna.

Megmondom őszintén, én már félek

– idézte a Blikk Gáspár Győzőt a Mandinernek adott interjújából, majd így folytatta:

„Huszonnégy éve vagyok közszereplő, de ilyet korábban még nem éreztem. Tegnap este elolvastam a kommenteket a közösségi platformokon, és megdöbbentem. Az egy dolog, hogy rasszista megjegyzésekkel illetnek, de hogy sokan a halálomat kívánják, meg verést ígérnek, az már sok.”

Győzike szerint Curtis nagyban tehet arról, hogy ilyen mértékben elfajultak a dolgok, miután a Debrecen elleni mérkőzésen tapasztalt szurkolói attrocitást is felnagyította.

Átlépett egy határt, amit nem szabadott volna!

-szögezte le Győző, majd hozzátette:

“Lehet üzengetni, poénkodni, én is értem a viccet, de az, hogy patkánynak nevezett, ezzel minden határt átlépett. Nem csupán sértő, gyűlöletkeltő is, amit írt.”

-mondta Győző, majd Bea is hozzászólt az eseményekhez és azt is elárulta a lapnak, hogy feljelentik Curtist.

„Emberek vagyunk. Mások a politikai nézeteink, más csapatnak drukkolunk, de ezt a helyzetet kellő intelligenciával lehet kezelni. Arra viszont, hogy Győzőt megalázza, megszégyeníti és patkánynak nevezi, nincs mentség! Interneten már megtettük a rendőrségi feljelentést gyűlöletbeszéd miatt, s mindezt személyesen is megtesszük. Emberek! Nekem két lányom van. Ne jussunk már el oda, ebben az amúgy is zavaros világban, hogy attól kelljen félni, hogy Győzőt vagy valamelyik gyerekemet atrocitás éri, netán megverik. Győzőről mindenki tudja, hogy showman, egy vicces ember, az a dolga, hogy szórakoztasson. És szeretik is ezért. De ez az uszítás, ami most megy, ijesztő. Most jött el a pont, hogy ennek véget vessünk, ezért fordulunk a rendőrséghez!” 

– tette hozzá az ügyhöz Bea asszony.

kiemelt kép: RTL

Gáspár Győző brutálisan kipattintotta magát, a fotó miatt pedig kirobbant a háború!

/p>