Hirdetés 

A köztudottan Újpest szurkoló rapper, Curtis a vasárnapi derbi után üzent Gáspár Győzőnek, amelyben egyszerűen patkánynak nevezte a showmant. Gáspárék bejelentették, hogy feljelentést tesznek, mert az RTL tehetségkutató műsorának mentora átlépett egy határt, amit nem szabadott volna.

Győzikénél betelt a pohár! Feljelentés lesz a vége Curtis patkányozásának

Gáspár Győző kedden délelőtt a közösségi oldalán írt egy hosszabb bejegyzést, amelyet nyíltan Curtisnek szánt.

„Kedves Attila! A szórakoztató-ipar olyan szereplői vagyunk mind a ketten, akikre hosszú évek, évtizedek óta több százezren figyelnek folyamatosan, és ebből adódóan komoly felelősséggel járhat számos döntésünk, cselekedetünk, nyilvánosság elé tárt gondolatunk.”

-kezdte a showman, majd leírta, hogy számított kritikákra amiatt, hogy nyíltan felvállalja politikai nézeteit, és a Ferencváros szurkolótáborához csatlakozik, ellenben soha nem süllyedne olyan mélyre, hogy bárkit lepatkányozzon.

„Az, hogy én felvállaltam, mely politikai, világnézeti és sport-közösséghez szeretnék tartozni, az a saját döntésem volt, és a legelső perctől fogva tisztában voltam vele, hogy milyen kritikákat kapok majd ezért. De ezt vállaltam.
A haragos, durva kommenteket a közösségi médiában, a nekem szánt molinókat. De ezt én választottam. Mert ezen az úton akarok járni. És remélem, lesz még rengeteg meccs, ahol győzelemnek örülhetek, bármilyen beszólást is kapok majd az ellenfél szurkolóitól. Vagy akár Tőled. Patkánynak viszont soha senkit nem fogok nevezni a nyilvánosság előtt. És senki drogproblémáira sem utalok majd, miközben tudom, hogy ő egy szívvel-lélekkel élő édesapa, aki egyben a rossz társaságba keveredett testvéréért is aggódik. Mert tévedni, hibázni, rosszul dönteni gyarló dolog, de nem olvashatjuk senki fejére élete végéig az összes megvezekelt bűnét, miközben száz másik, sokszor rajta kívül álló dologban is helyt kell állnia.”

-írta Győző, majd a Curtis által a fejére olvasott NAV-vizsgálatokat szembeállította a rapper drogproblémáival.

Egy életen át nem cipelhető sem az, hogy adóhatósági ügye volt, sem az, ha éveken át a legrosszabb példákat mutatta az őt követő tinédzserek tízezreinek.

-írta a showman, végezetül arra kérte Curtist, hogy ne szítson tovább gyűlöletet.

„Kedves Attila!
Az év egyik legméltóságteljesebb időszakát jelenti ez a hét. Elcsendesedni, megnyugodni, a még megélhető életünkkel kicsit szembenézni érdemes órák és napok ezek, amikor az összes korábbi hibánkra visszatekintve remélhetjük azt, hogy jobb emberek leszünk majd. Ha csak kicsivel is, de valamennyivel mégis. És pedig azokkal közösen, akik még részei az életünknek, miközben a már elvesztettekre is tisztességgel gondolhatunk.
És engem ez lelkesít most. Ez ad nyugalmat, erőt és hitet abban, hogy sok vicces molinó se vegye el a kedvemet attól, hogy meccsre járjak, és a magam útját járjam. Azokkal akiket szeretek.
Tedd ezt Te is.
De ne szíts gyűlöletet. Mindig elmondod, hogy az utca nevelt, nyilván tudod, milyen súlya és következményei lehetnek a valódi gyűlöletnek.Szeress. A családodat, a barátaidat, üdvözlettel G.GY”

-zárta sorait Gáspár.

kiemelt kép: RTL

A klinikáról jelentkezett be Gáspár Győző! Infúzióra kötötték a sztárt

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading