Hirdetés 

Véget ért a Dancing with the Stars szombati élő adása, amelyből Szabó András Csuti és Tóth Katica esett ki azon a tematikus napon, ami egyébként az üzletember egyik kedvenc témája volt. A táncosoknak egy-egy Disney-betétdalra kellett táncolniuk. Csuti nem tagadta, imádja a meséket.

A születésnapját ünneplő Csuti kipattintotta magát, lányok ezrei bomlanak érte – fotó

Az üzletember nem szégyellte bevallani, hogy ezeken sokszor el is sírja magát.

“Nekem óriási gyermekkori visszaemlékezés volt az egész hét és a Tarzan különösen. Majdnem azt mondtam, hogy ennek a mesének van felnőtt filmes verziója is, de szóval készült belőle rendes film is. Nekem a kedvenc Disney mesém a Coco, az egy hihetetlenül aranyos történet, na és legnagyobb kedvencem a Tarzan. Nagyon sok rajzfilmen tudok sírni egyébként, rendesen be tudok könnyezni ezeken. Ott van rögtön az Oroszlánkirály, azon minden egyes alkalommal elsírom magam. De anno még a Kis hableányt is megkönnyeztem. De nem csak meséken, filmeken is simán elerednek a könnyeim, ilyen a Ghost, meg a Távkapcs.”

-mondta Szabó, majd az egyik első mozis randijának sztoriját is elmesélte, amely az utóbb említett filmhez kötődik.

“Gondoltam az első alkalommal teljesen jó lesz. Mindenki végigröhögte a filmet, egy hülye barom, a nyolcadik sorban, hangosan visítva zokogott, na az voltam én. A hölgy, akivel randiztam, nagyon furán nézett, nem is lett belőle második találkozás!”

-mondta Csuti a TV2 kamerái előtt.

kiemelt kép: Instagram

Durván izmos Csuti barátnője! A rajongók nem hisznek a szemüknek – mutatjuk a fotót

/p>