Hirdetés 

Az RTL Sztárbox című műsorának vasárnapi mérkőzéseinek egyike KKevin és Brasch Bence harca volt, amely legalább akkora figyelmet vont magára, mint az ifjabb Schobert Norbert és Istenes Bence meccse.

Botrány! G.w.M és Nagy Melanie ismerőse kitálalt: “Perrel fenyegették egymást”

KKevin üzent is Brasch Bencének a mérkőzés előtt.

“Egy menetre készülj, annak is a felére!”

-üzente határozottan az énekes, azonban a ringben minden másként alakult és az egykori tinisztár, napjainkban már csak a színészettel foglalkozó szerény Brasch Bence simán kiütötte ellenfelét. Mindezek után oda is szúrt Kevinnek.

Nincsen drága órám, nincsen drága autóm, de felkészültem és ennyi elég volt

– mondta a mikrofonba Brasch Bence a kiütés után Kevinnek, aki rendszeresen arról reppel, hogy milyen kemény gyerek és mennyi pénze van. KKevin drukkoló barátai között ott volt a rapcsászár, G.w.M is, aki mindezt nem hagyta szó nélkül.

„Ilyen a box! Szép volt, gratulálok mindkettőnek! Nagy súlykülönbség volt köztük. Büszke vagyok az öcsémre, és örökké mellette vagyok. A sok rosszindulatú netes no name kutya megint beindult, ti másszatok a föld alá vissza, vakondok… Bence neked elegánsabb lett volna, ha elnyomod magadban a komplexusaidat, és ezt a monológodat arról, hogy nincsen nagy kocsid, órád, stb…. te csillagszületikes cukipofa”

– írta Instagram sztoriban Varga Márk.


kiemelt kép: Instagram

G.w.M brutál kigyúrt testén röhög az internet népe! – fotó

/p>