Hirdetés 

Tilinger Attila 22 éve van jelen a hazai televíziós szakmában. A producer ezidő alatt számos produkciót készített többek között az RTL Klubra, a Hír TV-re, a Sláger Tv-re és az egykori  Hálózat Tv-re is. Arcát a jelenleg Muzsika Tv-n futó Házibuli Attilával című műsorhoz adta.

Megszólalt a magyar tévés: “Jó a Jimmy sorozat, de fájó, hogy Kaszás Pétert meg sem említik benne…”

A népszerű énekes- műsorvezető az utóbbi időkben maga mögött hagyta a színpadot, a fellépésektől szinte teljesen visszavonult, ám televíziós műsorok producereként, rendezőjeként és vágójaként és műsorvezetőként továbbra is a reflektorfényben dolgozik. 2019-ben megjelentetett egy olyan különleges videoklipet, amelyben családtagjai is szerepeltek, ebben filmben Emese, Hunor és Magor játszották a főszerepet.

Négy év elteltével most ismét megmutatta két unokaöccsét a köztudottan Ferencváros szurkoló Tilinger, aki a múlt hétvégén vitte ki családját a zöld-fehérek egyik bajnoki mérkőzésére a Groupama Arénába. A két fiú szemmel láthatóan hatalmasat nőtt.

kiemelt kép: Instagram

Tilinger Attila másfél év után beszélt a televízióban édesapja elvesztéséről: “nem maradt nyitott fejezet és az utolsó “i” betűre is felkerült a pont”

 

/p>