Hirdetés 

5 éve már, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt a neves filproducer, Andy Vajna. Mint minden évben, így ma is megemlékezett róla özvegye, Vajna Tímea. A fotósorozat között többek között látható Vajna sírhelyéről egy friss fotó az emlékezés virágaival.

Vajna Timi megörökítette a pillanatot, amikor megszabadult a fürdőruhájától – fotó

Nem szűnik a fájdalom Vajna Timi szívében. Az üzletasszony különleges fotósorozattal emlékezik néhai férjére, amelyben régi fotók mellett a sírhelyet is megmutatja. A fotók között egy intim pillanat is látható, ahogyan Andy Vajna keze összefonódik Timi kezével. Ezeket a képsorokat látva szem nem marad szárazon…

„Drága Andy 🖤 5 éve🖤 Ezen a napon minden más, mélyen érint meg a gyász. Nincs már velünk, kit annyira szerettünk, ma lélekben együtt lehetünk. Vigyázol ránk onnan fentről s lelkünkhöz szólsz a végtelenből 🤍🔗 Sohasem halványul szívünkben emléked, sohasem szűnik meg lelkünk gyásza érted…Mindig imádkozok Hozzád és köszönöm, hogy megóvsz minden rossztól… bárcsak átölelhetnélek még egyszer jó szorosan…és nevethetnénk együtt…olyan Andysen 🫶🙏”

-írta a fotókhoz Vajna Timi.

kiemelt kép: TV2

Hoppá! Vajna Timi olyat pucsított, hogy zavarba jöttünk tőle… – fotó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading