Hirdetés 

Gáspár Laci egész véletlenül (vagy nem) belekerült Szabyest és G.w.M. virtuális párbajába, ami lázban tartja a magyar sajtót napok óta.

Gáspár Lacinak sem ez az első botránya az utóbbi időben, elég csak a nyáron az egyik balatonfüredi szórakozóhelyen részegen elkövetett, egyik hölgyet megrángató és “leleszbikusozó” incidensét említeni, ai ugye “350 ezer néző előtt” zajlott az Instagramon.

Ha elsőre nem ugrik be a sztori, akkor errőlitt olvashatsz:

Hatalmas balhé! Videón, amint Gáspár Laci egy társaság közepén ordítva liveol az Instán: “350 ezer ember néz, most mondjad!”

Az X-Faktor mentora reagált Szabyest mondataira, amelyek a hírhedt bakiról, a “Zöld hajú lányról” szóltak. Erre Gáspár Laci velős posztban reagált az énekesnek földbe döngölve az ő pályafutását.

Erről bővebben itt olvashatsz:

Nincs vége a botránynak: Szabyest és G.w.M. után Gáspár Laci is megszólalt!

Mikor már azt gondoltuk, hogy a felek itt le is zárták az adok-kapok játékukat, akkor jött Szabyest válasza, amelyben Gáspár Laci akkora virtuális pofont kapott, hogy a fal adta a másikat.

“Köszönöm a válaszod, megtiszteltél vele, de tekintve, hogy tízen pár év alatt talán 10 db zenét se tákoltál össze, a többi aktuálisan fennmaradó hírnevet pedig médiakurva módjára műsorokban való haknizgatás alapozta meg, így egy ilyen “kirakat-sikeres” ember ne degradáljon maga alá se engem, se Fekete Pákót, sőt még Varga Irént se – aki mellesleg a maga körülményeihez képest zeneileg már többet tett oda, mint te az utóbbi 10 évben. – kezdte Szabyest, aki továbbment és elismerte azt is, hogy ahogyan G.w.M. esetében, úgy itt sem a népszerűség megkérdőjelezéséről volt szó.

Gáspár Laci esetében sem a népszerűség kérdése lett firtatva mégis meghallgattuk, hogy saját maga szerint Ő népszerű és 20 éve a szakma csúcsa. A probléma azzal van, hogy ahhoz képest ahova bepozícionálod magad, mi az amit nyújtasz, GWM barátoddal együtt.


Hálistennek azt a minőséget amit te nyújtasz a falunapi és kaszinós haknikon azt én is hozom, csak nálam a közönségről szól a koncert, nem teszem magam a színpadon, mint a magadfajta generációs előadók. A linken bemásoltam neked az egyik fellépésem, hátha rád ragad belőle valami, hogy a közönséggel miként kell bánni.” 

 

Együtt léptünk fel 200 ember előtt. Neked 20 év, nekem 10 év alatt sikerült ezt elérnem…

“Vicces, hogy az önkormányzati bulikat degradálod. Kínos, de tavaly Tetétlenen ugyanott léptünk fel (én utánad), kb 200 fos közönség előtt. Gratulálok, te is messzire jutottál akkor 20 évnyi szakmai múlttal 🤭 Nekem csak 10be tellett ugyanez, management nélkül, magamtól. – írta Szabyest, majd párhuzamokat vont a saját és Laci karrierje között szakmai szempontokat nézve is, a végén pedig odaszúrt egyet a nevezetes és szinte minden online hírportálon és napilapban megjelent Gáspár-Lambóról is.

Szerepeltünk ugyanazokban a szakmai műsorokban, 2016-ben jómagam is A Dal című műsor legjobb 30 előadója között voltam, ráadásul ugyanazon kiadóknál is voltunk (pl. Magneoton, GoldRecord, Universal) sorolhatnám még az eredményeket, de nem akarok többnek látszani a valósnál, meg egy tartósbérletes lambóval se 🫠

-folytatta az énekes, majd elemezni kezdte az X-Faktor mentorát.


Hirdetés 

“A legnagyobb érdekesség benned 2023-ban, hogy lambód van, amit a közösségi médiában használsz is feltünősködésre. Az X mellé társuló irdatlan összegű promóció juttatott vissza a kirakatba, mégsem sikerült azóta semmi maradandót alkotnod zeneileg, csak a feltűnősködés és jampiskodásig sikerült eljutni. A Valmar 1 évadnyi TV szereplésből csinált országos sikert, neked volt kb 6 éved, hogy újra zenei karriert indíts az X adta promó lehetőségével és még így sem sikerült, inkább haknizol a régiekkel.

PSGOGLI szintjére visszafejlődve mutogatod a pénzt és a luxuscuccokat és bohockódsz vele videóban, ahogy megszégyeníti a dalod… 2023-ra már csak ennyi maradt Gáspár Laciból. Mi mindvégig a szakmáról és a zenészekről beszéltünk, ne érezd érintve magad”

-zárta gondolatait Szabyest. Valószínű, hogy ezt a békát Gáspár Laci nem fogja lenyelni, így bátran írjuk le, hogy folytatás várható…

MÉG TÖBB HÍR SZABYESTRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! Kulcsár Edina slágerét nyolcadik osztályos poénnak hívta a magyar popsztár!

/p>