Hirdetés 

A Bors birtokába jutott az a lista, amely a legfrissebb sztárgázsikat tartalmazza. A hazai fellépők párszázezer forinttól egészen a csúcsnak számító 7 millió forintos gázsiig vállalnak egy-egy fellépést. Mutatjuk a hazai top fellépőket.

Azoknak a szervezőknek, akik a legnépszerűbb zenekarokat felvonultató rendezvényt szeretnének tartani, fel kell készülniük arra, hogy komoly összegeket fognak kifizetni. Egy kiszivárgott lista szerint nem ritka, hogy a szervezők 3-4-5 millió forintot fizetnek a fellépésért. Egyes művészek azonban még ennél is drágábbak, van, aki 7 millió forintot keres egy másfél órás koncertért.

Aki a következő sorokat elolvassa, az dühösen fog a fejéhez kapni azokkal a gondolatokkal a fejében, hogy “miért nem lettem zenész?!”. Bizony a hazai könnyűzene jól jövedelmező szektor, a covid-válság után újra ömlenek a milliók a sztárok zsebébe. Nézzük, hogy a Bors által nyilvánosságra hozott listából kik a legdrágábbak ma a hazai sztárok közül.

NOX

Péter Szabó Szilvia és Nagy Tamás 2002-ben azzal tettek maradandót, hogy a hagyományos népzenét modern elemekkel ötvözve látványos színpadi show-t hoztak létre.  Műsoruk a mai napig páratlan Magyarországon.

Egy 90 perces műsoruk 7 millió forintot kóstál, így jelenleg ez a legdrágább magyar koncert.

AZAHRIAH

A mindössze 21 éves Azahriah pillanatok alatt emelkedett a hazai könnyűzenei piac csúcsára. Népszerűsége elképesztő méreteket ölt, ma már a Budapest Sportarénát és még nagyobb helyszíneket is képes megtölteni.

Egy 70 perces koncertje pedig 6,5 millió forintba kerül.

 

MAJKA

Majka az egyik legkeresettebb művész hazánkban, aki az Azahriához hasonlóan pillanatok alatt képes megtölteni bármelyik koncerthelyszínt. Fellépéséeik ára is összehasonlítható, a rapper műsora 6,4 millió forintért kapható, cserébe egy 90 perces buliért, amely után a közönség egybehangzóan énekli, hogy “régen más volt, mert a kilencvenes években mindenki táncolt”.

TÖBBEN IS  ÉLVONAL KÖZELÉBEN

Hazánkban Korda György és Balázs Klári, Horváth Tamás, a Valmar és a Wellhello is a legdrágább előadók közé tartoznak. Kordáék egy 80 perces előadásért 4 millióba, Horváth Tamás egy hetven perces koncertért szintén 4 millió forintba,  A ValMar egy koncertje 5,7 millióba kerül, míg a Wellhello  4,7 millió forintot kér egy fellépésért.

Fotón a bizonyíték: Vele vigasztalódott egy ágyban Marics Peti!

G.W.M. IS AZ ÉLVONALBAN

G.w.M., a milliós videónézettséggel rendelkező sikeres fiatal rapper sem kér keveset, 2,95 millió Ft-ot kér egy 70 perces fellépésért. Sikere lehetővé tette számára, hogy feleségének, Kulcsár Edinának és gyermekeiknek fényűző életet biztosítson.

kiemelt kép: YouTube

Fluor Tomi reagált a sztárok elképesztően magas gázsijára: “Annyit tud elkérni egy jól futó produkció, amennyit fizetnek érte”

/p>