Hirdetés 

Molnár Anikó már harmadik éve él egyedül és ámbár sokan nem gondolnák róla, de vágyik egy társra, aki igazán szereti őt. Már ötször volt menyasszony, azonban eddig semmi nem sikerült a híresség szerelmi életében.

Molnár Anikó meztelen fotóitól libabőrösek lettünk… – fotógaléria

Az viszont már többször is megtörtént, hogy ismeretlen férfiak azt hirdették, hogy Anikóval  párkapcsolatban élnek. Most is egy ismeretlen terjesztette azt, hogy összejöttek, de csak akkor derült ki az igazság, amikor egy újságíró felkereste őt. A Ripost ugyanis megkereste Anikót az új férfival kapcsolatban, de a válasz meglepte a lap munkatársát.

“Nem tudom ki az a férfi, de attól félek, hogy megint egy olyan fickó, aki azt hirdeti, hogy együtt vagyunk… Ez eléggé nyugtalanító. Én ugyanis nem tudok róla, hogy belépett volna az életembe bárki, bár – mint arról sokszor beszéltem – nagyon szeretném, ha jönne. De addig is, amíg megérkezik, óvatosnak kell lennem, mert lépten-nyomon beleakadok az olyan fazonokba, akik azt vizionálják és hirdetik a városban, hogy együtt vagyunk. A rövid válaszom, hogy még mindig szingli vagyok.”

– árulta el a lap munkatársának Anikó.

kiemelt kép: RTL

Molnár Anikó elárulta, milyen segédeszközöket használ a fotózásokon

/p>