Hirdetés 

Nagyon úgy néz ki, hogy Berki Mazsi dúsgazdag párjáért, Zoltánért heves versengés folyik, legalábbis egy titokzatos nő részéről, aki valószínűleg nem tudott elfogadni tényt, hogy a férfi már foglalt. De vajon Berki Mazsi mit gondol erről?

A néhai Berki Krisztián özvegye és annak új párja Zoltán a nagyvilág előtt csendesen élik a mindennapjaikat, azonban egy harmadik személy mindent megtesz, hogy megkeserítse az idilli helyzetet. Legalábbis a kommentelők szerint direkt provokálja a szerelmeseket… – erről írt a Bors.

Hátborzongató! Berki szellemét fotózta le Mazsi?

Berki Mazsiék életében van egy harmadik személy, aki minden erejével igyekszik észrevétetni magát és bár az özvegy próbálja figyelmen kívül hagyni, nem lehet nem észrevenni a próbálkozásokat. Az tény, hogy ez az egyébként  vonzó hölgy úgy posztol a közösségi oldalán, mintha Zoltánnal lenne egy pár. A képek alapján egyértelműnek látszik az, hogy ugyanúgy utazott Zanzibárra a gazdag vállalkozóval, ugyanúgy sok időt töltenött a lakásában, és ugyanolyan jó viszonyban van a férfi gyermekével. Mindez azonban valószínűleg csak látszat.

A kialakult helyzet azonban valóban furcsa, mivel Mazsi eddig semmilyen módon nem reagált erre az anomáliára. Mintha ez a hölgy élné a hírességi anyuka életét, miközben Mazsi nyilvánvalóan boldog a szerelme mellett.

Bár egy ideig nem volt erről szó, most a csinos hölgy felkavarta az állóvizet: ugyanolyan képet tett fel magáról a közösségi oldalára, mint Mazsi. Az egyetlen különbség talán csak a háttér, de a két nő ugyanazt a ruhát viseli. A szabása, a mintája és a színe is pontosan olyan, mint az özvegy fotóján látható darabé. Első pillantásra ez erős rivalizálásnak tűnik, hogy kinek áll jobban ez a nem túl visszafogott ruha. De mivel Mazsi egy hónappal előbb posztolta a képet, valószínűleg a hölgy próbálja rivalizálni – írja a Bors.

A Redditen a rajongók nem is hagyták mindezt szó nélkül…

Zseni, még egymás ruháit is hordják. Ez aztán a hárem, kérem szépen

– írta egy kommentelő.

“Szerintem itt semmi sem történt direkt módon. Ez egy véletlen kérem szépen, le lehet nyugodni! “

tett rendet a következő hozzászóló, akivel egyébként a többség nem ért egyet.

Hogy a luxusözvegy mindehhez mit szól, azt egyelőre nem tudni, ugyanis reakciót nem tesz a történtekre.

kiemelt kép: Life TV

Berki Mazsi: “Nem akarok megfelelni senkinek!”

 

/p>