Hirdetés 

Berki Mazsi néhai férje halála után több, mint egy évvel mindent megváltozat magán, amit csak lehet. A plasztikai és szépészeti beavatkozások elsőszámú alapszabálya: legyél az, aki lenni szeretnél és boldogan mosolyogj a tükörbe. Az özvegy pedig új párja oldalán pedig ezen az úton halad.

Hoppá! Előkerült Berki Mazsi új párjának titkos szerelme?

Először mellnagyobbító műtétet csináltatott magán, most pedig a póthaját is szőke tincsekre váltotta. Ami a követőknél a leginkább kiverte a biztosítékot, az a hialuronsavas szájfeltöltés.

  • Nagyon csinos, jól áll. Viszont a régi Mazsi nekem jobban tetszett. Legalább öt hasonló kinézetű hölgyet tudnék most itt megemlíteni, akik műszájjal, műmellel, s póthajjal hódítanak, és gyakorlatilag ugyanúgy néznek ki, mint most Te. Az “érték” nem itt kezdődik, te ezektől sokkal különb ember vagy!
  • Szép de lassan már nem Mazsis!!! Elvesztél abban aki lenni akartál.
  • Nagyon szép vagy de totál felismerhetetlen. Bármi nélkül is szép voltál, a mosolyod öltöztetett. Különleges voltál egyedi mint mindenki. Így meg futószalagos. A lényeg h jól érezd magad persze. Ezek nélkül is.

-írták a kommentelők, amire az egyik rajongónak Mazsi reagált is.

“A szám azért extra itt mert a képen egy napos, de majd erről is szeretnék Nektek egy bővebb posztban mesélni 🥰

-írta a luxusözvegy, aki megígérte, hogy hamarosan terjedelmesebben fog írni a magánéletéről és az elmúlt évről posztokat, mert tudja, hogy rengetegen szeretik és kíváncsiak rá.

“5 éve is volt szám és hajam is… a szülés után 1 évvel azonban valóban kés alá feküdtem… ezzel sok anya egyet tud érteni és bizony ugyanennyien nem. Az elmúlt évben nem igazán meséltem Nektek a magánéletemről, hogy min mentem keresztül testileg és lelkileg, de szeptembertől sort kerítek rá, mert tudom sokan szerettek és valóban kíváncsiak vagytok rám 🥰

-ígérte meg Mazsi.

kiemelt kép: TV2

Hátborzongató! Berki szellemét fotózta le Mazsi?

/p>