Hirdetés 

Sebestyén Balázsék sem hagyták szó nélkül a Rádió1 reggeli műsorában G.w.M és L.L. Junior budapesti száguldozását. Rákóczi Feriék kíméletlenül kimondták, amit gondolnak.

Nem ismerték fel Sebestyén Balázst egy gyorsétteremben! Ez volt a reakciója…

Amint azt már megírtuk, a rendőrség hivatalból indított eljárást L.L. Junior és G.w.M ellen, miután előbbi kiposztolta a videót az Instagramjára, amint épp Budapesten 100 km/ órás sebességgel száguldoznak. A gyorsulási verseny győztesére végül nem derült fény, de a közvéleményt megbotránkoztatta a két zenész tette. Sebestyén Balázsék is elmondták a műsorban a véleményüket. Rákóczi Feri például azt mondta, hogy

„ez olyan fajta érzékenységsértés, amit szerintem se brahiból, se jaszkarizásból, semmiből nem teszel ki, vagy ha fel is veszed, elküldöd G.w.M-nek, nem rakod ki az oldaladra”.

Vadon Jani szintén nem hagyta komment nélkül az ügyet.

“Itt aktív agysejtek tekintetében óriási deficit van. Ne menjen ő se, senki 130-cal. Ilyenkor nem lenne azért picit okosabb, nem mondhatta volna azt, hogy »gyerekek, igen, elszúrtam, ne haragudjatok«? Ahelyett, hogy felkapja a vizet, elkezd füvesezni, meg hogy mennyit jótékonykodsz. Nem volna egyszerűbb azt mondani, hogy »egy hülye barom voltam, bocs«?”

-tette fel a költői kérdést Vadon.

A teljes beszélgetést IDE kattintva lehet meghallgatni.

kiemelt kép: RTL

Sebestyén Balázs a milliókat kaszáló celebekről: “Nem nézem le őket, mi is belőlük élünk….”

/p>