Hirdetés 

Bombaként robbant a hír, hogy előkerült Diana hercegnő utolsó, kézzel írt levele. Mindezt a Mirror szivárogtatta ki és a szívek hercegnőjének sorai mindenkit megdöbbentettek.

Döbbenetes: Előkerült Diana hercegnő eltitkolt lánya?

Bár a walesi hercegnőt egész Nagy-Britannia imádta és irigyelte, az élete Károlyhoz való házasságában messze nem volt tündérmese. Annak ellenére, hogy mindent megtett azért, hogy férje szeresse, Károly mindig is Kamillába volt szerelmes. Ezért Diana hosszú évekig szenvedett, mígnem 1996-ban véget vetett a házasságnak, amit a férje sosem akart igazán. Nemrég előkerült egy levél, amit Diana írt egy segélyszervezetnek a válás közeledtével, és ebből kiderül, mennyire bizonytalan volt a jövőjét illetően – írja a Bors.

Mint ön is tudja, személyes élethelyzetem, különösen a walesi herceggel kötött házasságom az utóbbi időben megváltozott, és a változás hamarosan jogerőre is lép. Bár nagy reményekkel vágok neki a jövőnek, azért van bennem némi félelem, hiszen számos nehéz ügyet kell megoldanom. Mivel újra kell szerveznem az életemet, ezért valószínűleg már nem leszek alkalmas arra, hogy megfelelően támogassam önöket a munkájukban, s így bizonyosan találnak valaki mást, aki alkalmasabb lesz a feladatra

– írta levelében Diana.

kiemelt kép: Getty Images

Kiderült: Diana hercegné Göncz Árpádnak panaszkodott Magyarországon

/p>