Hirdetés 

A TV2 képernyőjén októberben visszatér a Dancing with the Stars, a nemzetközi sikerű táncos showműsor negyedik évada. Ezalkalommal is hírességek és profi táncpartnereik lépnek színpadra majd hetente a táncos showban. A résztvevők között pazar a felhozatal, ott lesz Radics Gigi, Eszenyi Enikő, Krausz Gábor, T. Danny és Marics Peti is.

A Dancing with the Stars nézői nem kérnek Kulcsár Edinából!

A TV2 keddi bejelentése szerint már nem kell sokat várni a rajongóknak a folytatásra, hiszen október 14-től megkezdődik a küzdelem a Dancing with the Stars idei trófeájáért.

“A TV2 műsorkínálatában mindig kiemelt helyet foglaltak el az élő showműsorok, amelyek a nézők körében is hatalmas népszerűségnek örvendenek. A Dancing with the Stars három sikeres évad után idén szintet lép, a showműsor Katona Andor személyében új kreatív producert kapott, megújul a díszlet és azt gondolom, hogy a hírességek névsorát nézve egy igazán különleges és izgalmas negyedik évad vár ránk, egy igazi álomcsapat állt össze”

– mondta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

A műsor sztárjainak névsoráról is lehullt a lepel. A műsorban ott lesz

Radics Gigi, T. Danny, Sydney van den Bosch, Simon Kornél, Hunyadi Donatella, Marics Peti, Király Linda, Csuti, Eszenyi Enikő és Krausz Gábor.

A TV2 látványos showműsorának kulisszatitkaiba idén is a produkció online riportere, Gelencsér Tímea kalauzolja majd a nézőket a TV2 Play oldalán.

kiemelt kép: TV2

Majka szemétládáknak nevezte a Dancing with the Stars zsűritagjait, Ördög Nóra visszavágott!

/p>