Hirdetés 

Az egykori Hungária, majd Dolly Roll legendás énekesnője Dolly ismét kellemetlen helyzetbe került. Az énekesnő pár hónapja keveredett állatkínzási botrányba menedzserével, P. Ritával karöltve. Az eljárás még tart, a botrány azonban nem csitul.

A szomszéd állítja: “Rita és Dolly ide hordták a kutyákat szaporítani, meg főzni…”

Több önkormányzat és szervező is csatlakozott a botrány kirobbanásakor ahhoz az állatvédő szervezetek által elindított kezdeményezéshez, hogy Dolly koncertjeit mondják le, azonban a közelmúltban úgy tűnt, hogy lassan kezd a feledés homályába merülni a botrányos ügy. Az énekesnő több koncertet is vállalt, sőt új közösségi oldalt is indított együttesének. 

Most azonban újabb önkormányzat mondta le a rendezvényén való Dolly Plussz koncertet, a magyarázat pedig lényegretörő volt: nem kívánják látni és hallani a botrányba keveredett énekesnőt. Rákosmente polgármestere, Horváth Tamás közleményben tudatta a XVII. kerületi lakosokkal, hogy Dolly október 8-i fellépését lemondják.

“Visszamondjuk Dolly fellépését az idősek napján. Tekintettel a fellépő nevével összefüggésbe hozott elítélendő cselekményre, állatbarát önkormányzatként úgy döntöttünk, hogy az énekesnő fellépését az Idősek Napja rendezvényünkön lemondjuk. Az eseményt ettől függetlenül megtartjuk, minden rákosmenti nyugdíjast továbbra is szeretettel várunk a rendezvényközpontunkban”

írta a polgármester a saját hivatalos Facebook oldalán.

A kerület lakosai örömmel konstatálták a bejelentést:

“Az igaz, hogy ítélkezni a bíróság feladata, viszont mindenkinek szuverén joga, hogy kit hív meg és kit nem. Én nagyon egyetértek a döntéssel, több embernek okozott volna rossz szájízt, mint ahánynak örömet. Köszönöm a döntést Horváth Tamás polgármesternek” 

– idézte a Blikk az egyik lakost.

“Eddig a legnagyobb döntés!” 

– írta egy mási kommentelő.

“Köszönjük az állataink nevében!” 

– írták le az állatszerető lakosok.

kiemelt kép: YouTube

Dolly meghozta a súlyos döntést: Ennyi volt, itt a vége!

/p>