Hirdetés 

Rubint Réka, az ország fitneszkirálynője az RTL kamerái előtt beszélt arról, hogyan tartják életben a tüzet a házasságukban Schobert Norbival. Megosztotta, hogy miért érezte hiányát boldog feleségként és anyaként, amikor már várandós volt a harmadik gyermekével. Réka azt is elárulta, milyen tanulságokat vontak le a magánéletükben, különösen a világjárvány idején, valamint hogy mit szólt ahhoz, amikor Norbival egyszer csak közölte, hogy kibérelt egy sportcsarnokot.

Rubint Réka: „Csak akkor lehetek boldog, ha nem Schobert Norbi feleségeként élek”

Amikor Rubint Réka és Schobert Norbi találkoztak, Réka szinte csak a fitnesztermekben töltötte az idejét. Norbi hamarosan megkérte Réka kezét, majd sorban jöttek a gyerekek. Norbi mindent megtett azért, hogy távol tartsa a munkától a feleségét, aki a világ legboldogabb embere volt. Mégis, valami hiányzott az életéből.

„Jött egy egyszerű válasz a tudatalattimból: hogy a Rubint Réka élete hiányzik. Azt mondta a légzésterapeutám, hogy Réka akkor leszel igazán boldog és akkor lesz teljes az életed, hogyha mered élni azt, amire vágysz.”

-mondta el Réka, aki el is kezdte keresni a megoldást, amit gyorsan meg is talált, mégpedig azt a sportcsarnokot, ahol már 13 éve minden héten tömegeknek tart aerobic órákat. Norbi először nem hitte, hogy párja képes lenne megtölteni ezt a 300 férőhelyes helyszínt, de Réka keményen dolgozott azért, hogy elnyerje férje elismerését. Éveknek kellett eltelnie, mire Norbi kimondta, hogy büszke rá, de addigra Réka már pontosan tudta ezt.

„Ha nekem nem a Norbi a párom, akkor nem tudtam volna bejárni azt az utat, amit mellette bejártam. Ezeknek a mélységeknek és magasságoknak a megélése tette sziklaszilárddá a mi kapcsolatunkat.”

-mondta a fitneszkirálynő, majd rátért arra is, hogy az életében tapasztaltakat a gyermekeinek is tovább próbálja adni.

Mindig is azt gondoltam, mindegy, hogy mit fog csinálni bármelyik gyerekem, a legfontosabb, hogy olyan hivatást tudjon találni, ami nem munka számára. Mert az az ember, aki azt csinálja, amit szeret, egy napot sem dolgozik!

-mondta ki határozottan Réka.

kiemelt kép: RTL

Elájult a net népe, olyan fotót posztolt Schobert Lara! Rubint Réka azonnal kommentálta!

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading