Hirdetés 

Molnár Anikó mostanában ismét hatalmas népszerűségnek örvend a celebek között, mióta elindította az OnlyFans oldalát és ott hatalmas sikert ért el. Mindössze öt nap alatt bekerült a világ legjobb profiljainak 1%-ába. Az emberek persze folyamatosan támadják a kommentekben a meztelenkedése miatt, de ő ezzel egyáltalán nem törődik.

https://reflektoronline.com/2023/08/31/molnar-aniko-meztelen-fotoitol-libaborosek-lettunk-fotogaleria/

A híresség most a Borsnak mondta el, mit gondol azokról a nethuszárokról, akik egész nap csak fröcsögnek a kommentszekcióban.

„Csak sajnálni tudom őket. A megnyilvánulásikból az tükröződik, hogy nincs saját életük. Akinek van, az nem foglalkozik mással. Egyrészt nincs ideje, másrészt, ha rendben van magával, fütyül a világra!”

-mondta Anikó, aki abszolút nem veszi magára a sértő, sokszor nagyon durva kommenteket. Ahogy elmondta, ezeknek a kritikáknak semmi alapja nincsen, hiszen a kommentelők nem is ismerik őt, így tudatlanul, ismeretlenül vágják a fejéhez a kreálmányaikat, amelyeket ő már egyébként megszokott.

„Meg lehet szokni. Ritka, ha reagálok bármire is, mert teljesen felesleges. Ezek az emberek azt hiszik, hogy a véleményük bármit is számít. Úgy gondolják, hogy akit kritizálnak, miattuk máshogy alakítja az életét. 

Primitívek és álomvilágban élnek, akik soha még csak egy légtérben sem tartózkodtak velem, semmit nem tudnak rólam. Nem haragszom rájuk. 

Hiába állnék oda és magyaráznám el a dolgokat, semmit nem érnék el vele. Ahogy szokták mondani, az okos hülyéskedik, a hülye okoskodik. Óriási különbség van a kettő között. Nincs időm rájuk, bőven van mivel foglalkoznom, vannak kutyáim, egy otthonom, az édesanyám és két munkám. Nem vakarom a fenekem, sokszor azt sem tudom, hány felé szakadjak, viszont ennek meg is van a gyümölcse. Meg tudom venni magamnak a repülőjegyet, el tudok utazni, azt csinálok, amit akarok. Szabad ember vagyok! Ha ezt az időt rájuk pocsékolnám, akkor saját magamat ásnám el, mert minden perc jelentős pénzkiesést jelent számomra. Nagy nullák, semmik a szememben!”

– mondta el a szexi szépség aki azt is elárulta, hogy hamarosan Mallorcára utazik a stábjával és újabb fotósorozatot készítenek róla. 

kiemelt kép: TV2

Molnár Anikó egyre meredekebb dolgokat vállal be kamerák előtt – az édesanyjáért vetkőzik a híresség

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading