Hirdetés 

A népszerű fiatal énekes Peter Srámek a Király egyik legnagyobb rajongójaként képett az imádott ikon nyomdokaiba. A karrierjét tudatosan építő Peter az igazán átütő sikert az RTL “A Király” című sorozatának betétdalaival aratta, miután az ehhez készített új dalokban ő kölcsönözte Zámbó Jimmynek a saját hangját.

Peter Srámek számára minden Háfra Marival való találkozása örök emlék marad – videó

Miután az énekes tökéletesen hozza a Zámbó Jimmy-érzést hangban és megjelenésben, nem meglepő, hogy amerre jár, a rajongók koronát helyeznek a fejére. Először az Egyesült Államokban várták májusban a rajongók koronával, amiről be is számolt a közösségi oldalán a rajongóinak.

“New Yorkban Limuzinnal vártak és koronával! Nem én tettem a fejemre a koronát!”

-írta akkor a fotóhoz az énekes, most pedig 30. születésnapja alkalmából a nyíregyházi Reneszánsz Étterem lepte meg egy különleges festménnyel, amelyen Srámeket kiályként ábrázolják. A készítői ezt komolyan is gondolják, nekik ugyanis Zámbó Jimmy után Peter Srámek a király.


Hatalmas meglepetésben részesítették a rajongók a 30. születésnapján az énekest (Fotó: Peter Srámek saját)

Peter Srámeket lapunk a születésnapján két koncert között érte utol, így röviden kommentálta az különleges ajándékot.

“Hatalmas megtiszteltetés, hogy a rajongóim királyként szeretnek. Én nem érzem azt, hogy az lennék, én csak énekelek és megpróbálom a közönségemtől kapott szeretetet megháláni, azonban ez a csodálatos rajongótábor amerre járok itthon, vagy épp Amerikában, mindenhol megkoronáz. Hálásan köszönöm nekik, illetve a Reneszánsz Étteremnek is a meglepetést, igyekszem hű maradni ahhoz, ahogyan ábrázoltak engem a festményen.”

-mondta a Fonogram-díjas énekes. 

Peter Srámeket Királlyá avatta a rajongótábora (Fotó: Peter Srámek saját)

kiemelt kép: Peter Srámek saját archív

Peter Srámek durva kritikát kapott: “Menjen a cirkuszba énekelni”

/p>