Hirdetés 

Rubint Réka a Metropolnak árulta el az egyik interjújában, hogy a legkisebb gyermeke, Zalán fizetést kap tőle a videós munkáiért, valamint a dolgozatok is sávozottan vannak “megfizetve”, egy sima dolgozat kevesbbet ér, egy témazáró többet. Schobert Zalán tehát jó üzletemberként relatív már egész szép pénzt kereshet az ő korában a munkájával.

Elájult a net népe, olyan fotót posztolt Schobert Lara! Rubint Réka azonnal kommentálta!

A fitneszkirálynő kifejtette, hogy Zalán sokkal jobban ért a social média felületek használatához, mint ő, ráadásul a videókat is gyorsabban és könnyebben készíti el, így megállapodtak egy összegben, hogy mennyiért dolgozik neki a fia ezeken a platformokon.

„Nagy segítség nekem… Ami számomra félórás munka egy videóval, neki 5 perc! Felveszi, mi több, meg is vágja, és sokkal hamarabb kész vele, mint én. Nagyon sokat tanulok tőle! Megállapodtunk, kezet adtunk rá: Zalán egy kész videó után kap egy kisebb összeget. Nem kell semmilyen nagy fizetésre gondolni, egy ezres jár egy videóért, azt hiszem”

– mondta a fitneszkirálynő a Metropolnak, aki azt is elárulta, hogy mennyit ér egy ötös egy sima dolgozatnál és mennyit egy témazárónál.

Az ötösért szintén egy ezrest, egy témazáróért pedig a dupláját kapja Zazi, és képzeld: kitűnő a gyerek! Más zsebpénzt nem kap

– árulta el Rubint Réka.

kiemelt kép: TV2

Visszaütött a karma, most Rubint Réka bocsánatáért könyörög az egyik szidalmazója!

/p>