Hirdetés 

A Borsnak beszélt egykori mentoráról és barátjáról Lagzi Laci, Galambos Lajcsi barátja. A zenész elmondta, hogy a mulatóssztár börtönbe vonulása előtti utolsó koncertjén is ott volt és a szabadulása utáni elsőn is ott lesz, és mindenben támogatja barátját. Galambos Lajcsi a börtönbüntetése felénél jár, 2024-ben szabadulhat. 

Tatár Csilla elárulta Galambos Lajcsival kapcsolatban: “Ott sírtam a klotyóban”

Lagzi Laci elmonda, hogy egészen biztos benne, hogy Galambos Lajcsi népszerűségén nem esett csorba, ugyanis minden fellépésén megemlíti a nevét, aminek hallatán mindig ovációban tör ki a a közönség.

“Ha színpadra lépek, minden alkalommal azzal kezdem a bemutatkozását, hogy a művésznevemet Lagzi Lajcsitól kaptam, vagyis ő volt a névadó keresztapám és a mentorom is. Ezen a ponton minden egyes alkalommal hatalmas ovációban tör ki a nézőtér. Vagyis egyértelmű jelét kapom annak, hogy a közönsége visszavárja őt!”

-mondta Kozelka László, azaz Lagzi Laci,aki állítja: Lajcsi ugyanolyan népszerű, mint fénykorában.

“Lajcsi népszerűségén nem esett csorba, ezt bizton állíthatom. Elképesztő, micsoda sikítás és tapsvihar tör ki már csak attól, hogy kimondom a nevét. Szerintem ha a szervezők megtudják, pontosan mikor szabadul, úgy teleírják a naptárját, hogy annyi nap nincs is az évben. Lajcsinak sosem a pénz számított, amikor a színpadra állt, de hogy most minden módon kárpótolja őt a közönség, arra mérget veszek.”

– jelentette ki Borsnak Kozelka.

kiemelt kép: YouTube

Itt a fordulat! Hamarosan hazaengedhetik a nagybeteg Galambos Lajcsit!

 

/p>