Hirdetés 

Galambos Lajcsi április végén vonult be a baracskai börtönbe, ahol állapota folyamatosan egyre csak romlik. A kérvényt, hogy otthon ápolhassák a zenészt, már benyújtoták, erre pedig napokon belül választ kapnak. A Lajcsira nézve kedvező elbírálás esetén akár már augusztus végén haza is mehet a mulatós király – írta a Ripost.

Hatalmas fordulat! Mégis szabadulhat a börtönből a nagybeteg Galambos Lajcsi?

Galambos, mióta börtönbe került, folyamatos kórházi ellátásban részesül. A börtönkórházban állandó egészségügyi felügyelet alatt áll, de még így sem javul az állapota, sőt egyre rosszabb lett. A nemzet trombitása csak folyékony táplálékot képes elfogyasztani, rengeteget fogyott, és mostanában már a hangulata is egyre ingadozóbb. A Ripost információi szerint az utóbbi hetekben keveset kommunikál, még az ügyvédjével sem, akit régen kétnaponta hívott. Most van, hogy napokig elő sem kerül.

„Az ügyfelem orvosi értelemben kielégítő állapotban van, de hétköznapi nyelven úgy fogalmaznék, hogy ahhoz képest, ahogy megismerte az ország, sokkal rosszabbul” 

– mondta a Ripost megkeresésére dr. Csontos Zsolt, a zenész jogi képviselője.

„Továbbra sem eszik szilárd táplálékot, nagyon gyenge és most már a hangulata is aggodalomra ad okot. Van, hogy napokra eltűnik a látóteremből, nem hív, nem jelentkezik. Depressziós. Ez többek között annak tudható be, hogy a bíróságra beadott otthonápolási kérvényét hamarosan elbírálhatják. Ha minden jól megy, akkor akár már augusztus utolsó napjaiban választ kapunk. Galambos Lajos nyilvánvalóan nagyon izgul, talán ennek tudható be a jelenlegi borús hangulata. Nagyon nehéz lehet folyamatos stresszben élni.”

-mondta az ügyvéd.

kiemelt kép: Bors

Üzent a börtönből a nagybeteg Galambos Lajcsi!

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading