Hirdetés 

Az év elején Molnár Anikó elindította az OnlyFans-oldalát, amelyet a törvények betartásával és minden szempontból tekintve legálisan üzemeltet. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal csütörtökön kiadott egy meglehetősen érdekes nyilatkozatot, amelyben név nélkül vádolnak egy hazai celebet adócsalással. Az internetezők ebből azonnal arra következtetnek, hogy csak Molnár Anikó lehet az érintett és rázúdították a gyűlöletcunamit Anikóra, aki érthetően nagyon feldúlt állapotba került.

Molnár Anikó meztelen fotóitól libabőrösek lettünk… – fotógaléria

A NAV azt közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy a “celeb” egy brit közösségi platformról szerezte a jövedelmét, méghozzá úgy, hogy a “formás idomokról” készült képeket, videókat havidíj fejében tekinthették meg a rajongók, de további díjért egyedi kéréseket is megfogalmazhattak. A közösségi oldal a “kreatív” tartalomgyártókat és “rajongóikat” hozza össze – írták az online felületről. Úgy folytatták, hogy a tartalomgyártó korábban adószámot váltott ki tevékenységéhez, azonban a képek feltöltéséből származó bevételét nem tüntette fel bevallásaiban. A NAV megkereste a számláját vezető pénzintézetet, és a banki kivonatokon világosan látszott a külföldi jövedelem. A jogkövetési vizsgálat hatására a híresség a bevallásain önellenőrzést végzett, amelynek nyomán mintegy hárommillió forinttal növekedett a fizetendő adója. Az ilyenkor kötelező önellenőrzési pótlék lerovásával az adóbírság, a mulasztási bírság és a késedelmi pótlék alól is mentesül az adózó – írta az MTI.

Licitálni lehet Molnár Anikó pikáns fotóira! Meg is mutatjuk ezeket… – fotógaléria

A net népe kihirdette Molnár Anikót adócsalónak

Ámbár az esethez semmi köze az egykori Nagy Ő-nek, mégis mindenki úgy véli, hogy ő az adócsaló, aki milliókkal rövidítette meg az államkasszát. A Borsnak Molnár Anikó dühösen nyilatkozott.

“Értetlenül állok a történtek előtt! Először is nem értem, hogy hogy fordulhat elő, hogy név nélkül adnak ki egy ilyen közleményt, de azt azért megemlítik, hogy egy hazai celebről van szó, így gyanúba kevernek tulajdonképpen mindenkit, aki ezzel foglalkozik. Köztük engem is, aki soha nem sértettem törvényt, és teljesen legálisan működtetem a vállalkozásomat. Arról már ne is beszéljünk, hogy a hír megjelenése után egy pár órával már ott tartottunk, hogy újságírók hívtak fel azzal, hogy tudják, hogy én vagyok az adócsaló és kommentáljam a hírt, illetve a fél interneten azt olvasni, hogy Molnár Anikó az, aki bűncselekményt követett el.

Tisztességtelen, hogy engem vádolnak adócsalással! Fel vagyok háborodva, hogy az ostoba pletykák miatt eleve egy védekező pozícióban találom magam, és még nekem kell bizonygatnom, hogy nem követtem el semmit!”

-mondta Anikó, aki hozzátette azt is, hogy a közleményben fel kellene tüntetni az adócsaló nevét, illetve aki elkövette, legyen annyi gerince, hogy felvállalja tettét.

“Ha már van olyan bátor, hogy adót csal, akkor legyen annyi gerince, hogy fel is vállalja azt. És akkor nem a becsületes emberekből lenne céltábla. “

-mondta a híresség.

kiemelt kép: TV2

Molnár Anikó elárulta, milyen segédeszközöket használ a fotózásokon

 

/p>