Hirdetés 

Molnár Anikó az RTL Klub Való Világ reality műsorának második szériájában lett ismert. Az azóta nagy karriert befutott híresség legutóbb azzal hívta fel magára a média figyelmét, hogy elindította OnlyFans oldalát, amely pillanatok alatt a világ egyik legsikeresebb profilja lett.

Molnár Anikó a negatív kommentelőkről: “Az életüket elcseszett emberekről van szó…”

A szőke bombázót egy ország zárta pillanatok alatt a a szívébe, ismertsége pedig egy kicsit sem kopott meg az elmúlt két évtizedben. Az azóta már civil foglalkozást (sminktetováló szalonja van – szerk.) űző híresség a legtöbbször állatvédőként szólal fel és visszafogottan éli az életét, pedig véleményére a mai napig a fél ország felkapja a fejét.

Amint azt írták róla, Molnár Anikó egy istennő volt. A legnagyobb férfimagazinok versenyeztek azért, hogy Anikó nekik is megmutassa a bájait és az ebben rejlő lehetőségeket is sikerült kimaxolnia, több alkalommal levetkőzött többek között a Playboy magazinnak és a CKM magazinnak is. Legutóbb 2009-ben jelentek meg meztelen képei, akkor a fotózás kedvéért még a mellméretét is kétszeresére növelte.

Az egykori Nagy Ő fotóit tartalmazó Playboy magazin is igazi relikviának számít a rajongók számára, most azonban licitre bocsátottak egy példányt, így a szerencsés befutó megszerezheti a gyűjteményébe a különleges fotókat. 

IDE KATTINTVA MEGNÉZHETED MOLNÁR ANIKÓ LEGISMERTEBB MEZTELEN FOTÓIT!

kiemelt kép: RTL

Molnár Anikó elárulta, milyen segédeszközöket használ a fotózásokon

/p>