Hirdetés 

Ami Zámbó Jimmynek sohasem sikerült, azt Peter Srámek évente eléri. A fiatal énekes előbb NewYorkban koncertezett, ahol limuzinnal várták, majd koronát tettek a fejére, most pedig Floridában énekelt a magyaroknak, ahol szintén meglepetés várta.

Itt az idő: Peter Srámek várta az alkalmat, hogy együtt énekelhessen Zalatnay Cinivel!

Miamiban egy hajón érte az a megtiszteltetés Peter Srámeket, hogy ismét korona kerüljön a fejére. Az ott élő magyarok kijelentették, hogy számunkra a fiatal lírai énekes a király, így New York után Floridában is kitüntették ezzel a címmel Srámeket, akinek lassan több koronája lesz otthon, mint tyúkja, pedig abból sincsen kevés… A legutóbbi koronázásánál megszólalt Zámbó Krisztián is, aki nem titkolta felháborodását.

“Azt gondolom, ez már kicsit több a soknál! Nem hinném, hogy ez lenne a tiszteletteljes viselkedés, hogy felteszi a koronát a fejére. Sokan megfeledkeznek, hogy mennyit is dolgozott ezért apám. Őszintén nem akarok többet ezzel a témával foglalkozni, mert túlment egy határon. Nekem ez ennyi volt!”

-mondta akkor az énekes, aki után Zámbó Marietta, Jimmy nővére sem rejtette véka alá a gondolatait.

“Még öcsém sem tette magára a koronát! “

-háborgott akkor a legendás énekes testvére. Azóta úgy tűnik lenyugodtak a kedélyek, amelyeknek az újabb korona nem biztos, hogy jót fog tenni.

Nézd meg a koronázási szertartást itt:

kiemelt kép: Facebook

Peter Srámek jelenleg is szingli – “Nincs időm csajozni…” – videó

 

Peter Srámek számára minden Háfra Marival való találkozása örök emlék marad – videó

/p>