Hirdetés 

Molnár Gusztáv 2022 novemberében komoly döntésre szánta el magát és beköltözött egy rehabilitációs központba, hogy kezeltesse alkoholproblémáit. Kilenc hónapot töltött ott, amely idő alatt nem volt jelen a közösségi médiában sem, teljesen elvonult a nyilvánosság elől. Hosszú idő után először idén augusztusban jelentkezett bejegyzéssel a közösségi oldalán. Azóta több interjút is adott, legutóbb a Blikknek nyilatkozott arról, hogy milyen helyzetben van jelenleg.

Kitálalt a válásról Molnár Gusztáv felesége: Nőkkel csetel szexuális témákról és találkozókról

A színész a lapnak elárulta, hogy jelenleg nagyon nehéz helyzetben van, ugyanis teljesen elapadtak az anyagi forrásai, azonban a barátai most is mellette állnak.

Nagyon nehéz helyzetbe kerültem. Nem tagadom, jelenleg teljesen le vagyok égve, de a barátaimnak sokat köszönhetek, mert szállást és ételt biztosítanak számomra. Mindemellett sajnáltatni sem akarom magam, mert azon dolgozom, hogy fokozatosan felépítsem magamat és a jelenlegi helyzet csak átmeneti

– nyilatkozta  Molnár, aki a szentestét egyedül töltötte annak ellenére, hogy több meghívást is kapott családi vacsorákra, de nem akarta megzavarni egyik barátja családjának üneplését sem.

„Egyedül töltöttem a szentestét, ami nehéz volt, de lelkiekben készültem erre az időszakra, és sokat segített, hogy az önálló estem szövegkönyve az utolsó pillanatig készült, ezért volt elfoglaltságom.”

-árulta el a színész.

kiemelt kép: Instagram

Molnár Gusztáv: “Alkoholista, szar alak vagyok”

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading