Hirdetés 

Peter Srámek, a fiatal és kitűnő hangú énekes a napokban az RTL Fókusz stábját látta vendégül otthonában.

Peter Srámek jelenleg is szingli – “Nincs időm csajozni…” – videó

A színpad helyett most a baromfiudvarban remekel Peter Srámek, aki ezúttal nem a rajongóit ölelgeti, hanem a tyúkjait. A 30 éves énekes nem vált hivatásos gazdává, de nemrégiben vásárolt egy otthont, amit mostanában szárnyasokkal oszt meg. Az énekes a gyermekkorát egy szlovákiai panelházban töltötte, és már akkor elhatározta, hogy ha felnő, vesz magának egy kertes házat, és ő is tyúkokat fog nevelni, mint a nagymamája.

@reflektoronline

Rajong a tyúkokért a nèpszerű énekes! #petersramek #énekes #tyúkok #fókusz #rtl

♬ eredeti hang – Reflektoronline.hu

Élete legfontosabb mérföldkövét készül meglépni

Peter Srámek szárnyal, az egész ország imádja, a Király című- Zámbó Jimmy életét bemutató– RTL-es sorozat óta az is ismeri a dalait, aki addig nem hallgatta. A betétdalokból készült album sikere meghozta a szakmai elismerést is Srámeknek: idén megkapta a Fonogram zenei díjat. Most nagy fába vágta a fejszéjét, de mint mondja: ez élete egyik legfontosabb állomása lehet. A Kongresszusi központban jövő februárban tartja a következő nagyzenekaros élő koncertjét. Erről az énekes a közösségi oldalán ezt írta:

“Nagyon boldoggá tesz, hogy itt Budapesten egy csodálatos gyönyörű városban, fogom tartani életem legfontosabb élő koncertjét.”

kiemelt kép: Instagram

Peter Srámek durva kritikát kapott: “Menjen a cirkuszba énekelni”

/p>