Hirdetés 

Már sok meglepő dolgot hallottunk az egykori Nagy Ő-től, Molnár Anikótól, akitől távol áll a szégyenlősség, mindig őszintén és nyíltan beszél a sokak által tabu témaként kezelt kérdésekről is.  Az interjúi is mindig ugyanarra a témára koncentrálnak, a riporterek pedig nem félnek a pikáns kérdéseket feltenni neki. Anikó talán nem tud, vagy nem is akar elszakadni az erotikus témáktól, bátran megosztja ezeket a rajongóival, nézőivel és olvasóival – írta a Blikk.

https://reflektoronline.com/2023/08/31/molnar-aniko-meztelen-fotoitol-libaborosek-lettunk-fotogaleria/

A követők kérdéseire válaszolva Anikó elárulta néhány extrém kérdésre vonatkozó véleményét. A központi kérdés az volt, hogy tervez-e férfiakkal közös tartalmakat is megosztani az OnlyFans oldalán, amely a világ egyik legsikeresebben üzemeltetett profiljának számít. Anikó nem tagadta, hogy elképzelhetőnek tartja ezt a lehetőséget, de azt is hozzátette, hogy már nem osztana meg közös tartalmakat nőkkel.

„A legutóbbi utazás Mallorcán volt, végig fotóztunk, videóztunk a fiúkkal. De kifejezetten élveztük. Közben csavarogtunk, pihentünk, napoztunk. Tartalmas és élvezetes volt” 

-osztotta meg a legutóbbi munkájának élményeit a híresség.

kiemelt kép: RTL

 

Molnár Anikó elárulta, milyen segédeszközöket használ a fotózásokon

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading